Beneficii ingrediente – Antidot Forte – Secretul organismului puternic

Secretul organismului puternic

De ce este Antidot Forte printre cele mai bune remedii ?

Iată ce ingrediente conține si cum poate ajuta organismul în cele mai cunoscute afecțiuni.

Antidot Forte – Ghimbir

Din compoziția acestui remediu naturist face parte ghimbirul, care este cunoscut în medicina ayurvedică pentru efectele excelente pe care le are în combaterea indigestiei, a migrenelor și a răcelilor de sezon. Ba mai mult, grație proprietăților miraculoase pe care le are, ghimbirul poate fi folosit și pentru a ameliora infecții respiratorii, bronșită, tuse, crampe musculare, artrită ori dureri musculare.

Având un conținut bogat de potasiu, zinc, calciu, cupru, magneziu, dar și vitamine B6, C și D, precum și uleiuri esențiale ca gingerol, cineol, elemen, borneol, bisabolen, ghimbirul, care se regăsește în Antidot Forte, ajută la eliminarea oboselii și a toxinelor acumulate în organism.

Ba mai mult, conform specialiștilor în medicină naturopată, ghimbirul este folosit pentru a combate disconfortul digestiv, întrucât înlătură absorbția de substanțe benefice din alimente și prevenirea supraalimentației.

O altă proprietate benefică pentru organism este faptul că ghimbirul întărește sistemul imunitar, întrucât este o sursă excelentă de antioxidanți, întrucât reduce riscul de infecții ori de afecțiuni. Ba mai mult, poate reduce semnificativ riscul de accident vascular cerebral, întrucât substanțele active din ghimbir ajută la blocarea depozitelor de grăsimi de pe artere, precum și la reducerea nivelului de colesterol.

De asemenea, ghimbirul are numeroase proprietăți benefice pentru îmbunătățirea circulației sângelui, prin faptul că previne formarea cheagurilor de sânge și ajută la transportul oxigenului și a substanțelor nutritive spre toate organele vitale din corp. Ba mai mult, ghimbirul are un conținut bogat de aminoacizi și minerale, fapt pentru care ajută la creșterea nivelului de eritrocite, astfel că reduce riscul de apariție a bolilor cardiovasculare.

Previne, printre altele, artrita reumatoidă, prin faptul că substanțele chimice din ghimbir mențin în limite normale nivelul de enzime COX-1 și COX-2, ce sunt responsabile pentru apariția inflamațiilor în organism. Ba mai mult, acestre substanțe ajută la ameliorarea migrenelor, a osteoartritei, a durerilor de spate ori a crampelor musculare.

Antidot Forte – Lemn-dulce

Antidot Forte este un remediu naturist, din compoziția căreia nu lipsește lemnul-dulce, o plantă din familia leguminoaselor, ale căror  proprietăți sunt cunoscute încă din cele vechi timpuri.

Având un conținut bogat de saponine triterpenice, între care glicirizina, dar și fitosteroli și flavonoizi, lemnul dulce are acțiune expectorantă, antispastică, diuretică, estrogenă și antiinflamatoare. Ba mai mult, are o capacitate extraordinară pentru a neutraliza toxine, grație conținutului bogat de bacil tetanic ori alte substanțe precum strcnina.

Lemnul-dulce este, de asemenea, eficient pentru reglarea obezității, întrucât ajută la diminuarea poftei de mâncare. De asemenea, ajută la ameliorarea inflamațiilor gingiilor, al afecțiunilor dermatologice, precum psoriazis ori eczeme. De asemenea, poate fi de mare ajutor atunci când este vorba de poliartrita reumatoidă, întrucât are acțiune antiinflamatorie.  Mai este cunoscut si ca un bun aliat în infecțiile respiratorii.

Lemnul-dulce poate fi folosit, de asemenea, pentru ameliorarea hepatitei virale de tip A, B ori C, întrucât potrivit studiilor de specialitate, acesta stopează evoluția acestora.

De asemenea, alte cercetări au arătat că lemnul-dulce ajută la ameliorarea cancerului hepatic, întrucât ajută la intrarea în remisie a carcinoamelor hepatice și, de asemenea, stimulează secreția unei substanțe folosită în prevenirea acestei afecțiuni.

Alte studii au arătat, de asemenea, că lemnul-dulce poate ajuta la ameliorarea cancerului de prostată și de col uterin, întrucât are proprietatea de a stopa dezvoltarea tumorilor maligne și determină intrarea în remisie.

Printre altele, lemnul-dulce, care se regăsește în compoziția Antidot Forte ajută la ameliorarea reumatismului, a alergiilor, grație conținutului bogat de vitamine și minerale, precum și antioxidanți.

Sindromul ovarelor polichistice poate fi vindecat cu ajutorul lemnului-dulce, dar și amonereea ori infertilitatea sunt afecțiuni ce pot fi ameliorate cu ajutorul acestei plante ale cărei proprietăți benefice sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.

Antidot Forte – frunze de măslin

O sursă excelentă de antioxidanți și vitamine sunt, fără doar și poate, frunzele de măslin, care se regăsesc în compoziția Antidot Forte.

Având un conținut bogat de săruri minerale, între care potasiu, calciu, fier, fosfor, precum și mangan și magneziu, dar și vitamine ca A, B1, B2, C și E, frunzele de măslin sunt efciente pentru eliminarea bacteriilor și a virușilor. De asemenea, acestea ajută la ameliorarea virozelor, conform unor studii de specialitate ce au arătat că acestea pot ameliora infecții că pot lupta contra unor afecțiuni ca viroze, laringită, herpes, infecţii ale pielii, pneumonie şi stomatită.

Frunzele de măslin conțin, printre altele, polifenoli, adică substanțe antioxidante ce previn îmbătrânirea prematură a țesuturilor.

Frunzele de măslin ar trebui să fie consumate și de persoanele diagnosticate cu diabet, întrucât are efecte hipoglicemiante și, de asemenea, ajută la secreția endocrine a pancreasului.

Tromboflebita este, de asemenea, o afecțiune ce poate fi ameliorată cu ajutorul frunzelor de măsline, întrucât conține substanțe active benefice pentru organism, precum polifenoli, ce ajută la formarea cheagurilor de sânge și migrarea lor în organism.

De asemenea, frunzele de măslin și-au dovedit proprietatea pentru prevenirea aterosclerozei, întrucât împiedică oxidarea colesterolului pe artere, ceea ce duce, fără doar și poate, la reducerea riscului de apariție a acestei afecțiuni.

Studii de specialitate au arătat, de asemenea, că frunzele de măslin sunt eficiente pentru a  lupta contra celulelor haotice ale cancerului și leucemiei, întrucât ajută la prevenirea apariției tumorilor și la reducerea celor existente în organism, motiv pentru care poate fi consumat de pacienti în cazul cancerelor de sân, de colon, pulmonare și în cazul leucemiei.

Frunzele de măslin sunt, de asemenea, o sursă excelentă de antioxidanți, fapt pentru care ajută la distrugerea virușilor și a bacteriilor din tubul digestiv, dar și din tractul urinar și respirator. De asemenea, stimulează sistemul imunitar și ajută la stoparea replicării virușilor. Ba mai mult, ajută la eliminarea protozoarelor, a bacteriilor și a microorganismelor ce produc toxiinfecții alimentare.

Hipertensiunea arterială, ischemia cardiacă, aritmia cardiacă sunt, de asemenea, afecțiuni ce pot fi ameliorate cu ajutorul frunzelor de măsline, întrucât ajută la reglarea nivelului de colesterol din sânge și reduc tensiunea arterială. Ba mai mult, previne și stopează îngroșarea și sclerozarea pereților vasculari.

Antidot Forte – Gențiana ( Gentiana lutea)

Una dintre cele mai benefice plante pentru sănătate este, fără doar și poate, Gențiana, care este cunoscută pentru proprietățile extraordinare pe care le are asupra sănătății încă din cele mai vechi timpuri.

Conform specialiștilor în medicină naturopată, gențiana, care se regăsește în suplimentul alimentar Antidot Forte, ajută la ameliorarea unor afecțiuni precum crize biliare, dischinezie biliară, litiară biliară, dar și boli de ficat, prin faptul că stimulează dezvoltarea virusurilor ce afectează ficatul. Ba mai mult, balonarea, dispepsia și constipația, întrucât gențiana stimulează secreția și eliberarea sucurilor gastrice, ce sunt necesare în procesul de digestie.

Lipsa poftei de mâncare, în cazul copiilor, poate fi tratată, de asemenea, cu ajutorul acestei plante. De asemenea, hipotiroidia și tulburările conexe pot fi prevenite și tratate cu ajutorul acestor afecțiuni, întrucât stimulează secreția normală de hormoni tiroidieni.

Printre altele, Gențiana ajută la susținerea și eliminarea bilei, protejează celulele hepatice și, de asemenea, reduce flatulența, care apare în urma consumului de alimente. De asemenea, conform specialiștilor în medicină naturopată, această plantă ajută la menținerea temperaturii corpului în limite normale.

Gențiana, care se regăsește în compoziția Antidot forte, este eficientă pentru a preveni și trata constipația, dar și arsurile gastrice, ce duc, de multe ori, la arsuri și dureri în piept, din cauza acidității crescute a stomacului.

Nivelul scăzut de fier duce, de multe ori, la anemie, însă aceasta poate fi tratată cu ajutorul gențianei, întrucât stimulează creșterea numărului de celule roșii și întărește, de asemenea, sistemul imunitar. Ba mai mult, stimulează sistemul digestiv și facilitează absorbția de fier, precum și apetitul, motiv pentru care este recomandată persoanelor care se confruntă cu anorexie ori pur și simplu sunt epuizate.

Gențiana ajută la eliminarea paraziților intesinatili și, de asemenea, stimulează funcțiile hepatice, ajutând, totodată, la regenerarea celulelor ficatului.

Antidot Forte – Turmeric

Cultivat în sudul Chinei, în Taiwan ori în Japonia, Indonezia ori Africa, turmericul sau Curcuma longa, așa cum este denumit în termeni științifici, turmericul are proprietăți miraculoase pentru organism, fapt pentru care îți propunem să optezi pentru Antidot Forte, un supliment din care nu lipsește turmericul.

Având un conținut bogat de uleiuri volatile, sescviterpene, între care alfa și beta turmerone, alfa-curcumen, zinziberen, dar și monoterpene, săruri minerale ori peptide solubile în apă și polizaharide, turmericul este eficient pentru a trata afecțiuni ca tulburări circulatorii, hematoame, luxaţii, contuzii, febră musculară, boli hepato-biliare, flatulenţă, icter, hemoragii, colită ulcero-hemoragică, boala Crohn, artrită reumatoidă, infecţii respiratorii, cancer, afecţiuni reumatismale.

Turmericul sau curcuma are un conținut bogat de substanțe active, ce ajută la tratarea unor alergii, dar și cancer ori afecțiuni ale vederii.

Conform experților în medicină naturopată, turmericul are efecte antiinflamatoare și tratează probleme digestive, tulburări hepatice, boli ale pielii, dar și răni.

Grație conținutului bogat de antioxidanți, turmericul ajută la combaterea radicalilor liberi ce duc la deteriorarea celulelor și, mai mult de atât, afectează ADN-ul celurar.

Turmericul are proprietăți antiinflamatoare naturale, astfel că reduce durerile cauzate de artrită ori osteoporoză, dar și antibacteriene, antivirale și antifungice, fapt pentru care este eficient în tratarea unor afecțiuni ca răceală, gripă ori tuse.

Turmericul are un conținut bogat de lipopolizaharidă, ce ajută la întărirea sistemului imunitar al organismului și, mai mult de atât, distruge cancerul care prezintă rezistență la medicamente. Ba mai mult, previne apariția și dezvoltarea unor tipuri de cancere, între care și cel de colon, întrucât previne dezvoltarea și răspândirea celulelor tumorale, precum și transformarea celulelor normale în celule canceroase.

Studii de specialitate au arătat, de asemenea, că turmericul ajută la menținerea sănătății creierului, prin faptul că contribuie la îndepărtarea acumulărilor de beta-amiloid din creier și formarea plăcilor, precum și la oxigenarea creierului, ceea ce duce la încetinirea bolii Alzheimer.

Printre altele, turmericul ajută la reducerea rezistenței la insulină și la reglarea acesteia, fapt pentru care este benefic în cazul bolnavilor de diabet. Îmbunătățește, de asemenea, digestia și reduce simptomele date de balonare și poate trata chiar și colită ulcerativă.

Antidot Forte – Echinaceea

Originară din America de Nord, echinaceea a fost folosită pentru tratarea rănilor și a mușcăturilor de șarpe încă din cele mai vechi timpuri, iar de-a lungul timpului, această plantă și-a dovedit proprietățile benefice pentru sănătate.

Folosită în principal pentru combaterea răcelii obișnuite, echinaceea are proprietăți antibacteriene și antivirale, fapt pentru care întărește sistemul imunitar și-l ajută să combată infecțiile din organism.

Având un conținut bogat de ulei volatil, polizaharide și rășini, ale căror acțiuni antiseptice și antifungice ajută la întărirea sistemului imunitar, echinaceea, care se regăsește în compoziția Antidot Forte ajută la tratarea infecțiilor tractului respirator superior, a hepatitelor, a infecțiilor genito-urinare, precum și a altor boli.

Un remediu esențial pentru ameliorarea astmului este, fără doar și poate, echinaceea, care este, de asemenea, eficientă pentru a trata afecțiunile bucale. Ba mai mult, luptă împotriva virusului herpex simplex, grație proprietăților antivirale.

Printre altele, echinaceea, care face parte din compoziția Antidot Forte, ajută la vindecarea rănilor, a eczemelor și a psoriazisului, întrucât grăbește procesul de vindecare și ameliorează durerile. Ba mai mult, combate candida cronică, întrucât este o sursă excelentă de antioxidanți, ce au puterea de a întări sistemul imunitar și de a reduce frecvența infecțiilor genitale.

Ba mai mult, hemoroizii pot fi tratați cu echinaceea, întrucât reduce durerile provocare de aceștia. De asemenea, stimulează apetitul, întrucât secrețiile salivare și ajută în procesul digestiei.

Antidot Forte – drojdia seleniată

O sursă excelentă de vitamine și minerale, precum și proteine este, fără doar și poate, drojdia de bere seleniată, care se regăsește în compoziția Antidot Forte, aceasta având numeroase proprietăți benefice pentru organism.

Recunoscută pentru proprietățile benefice pe care le are asupra sănătății încă din cele mai vechi timpuri, drojdia de bere seleniată are un aport de vitamine de tip B, D, E, precum și 16 dintre cei 28 de aminoacizi esențiali, aceștia fiind responsabili pentru întărirea sistemului imunitar

Drojdia de bere seleniată este eficientă, printre altele, pentru a elimina toxinele care circulă în sânge, dar și pentru a întări sistemul imunitar și de a reface flora intestinală ce a fost distrusă de medicamente și antibiotic.

Printre beneficiile acesteia se numără faptul că stimulează imunitatea, prin faptul că are un conținut bogat de vitamine șli minerale, care în frunte cu seleniu ajută la întărirea sistemului imunitar, astfel că bolnavul se va vindeca mai repede.

Ba mai mult, hepatitele virale A, B şi C sunt si ele tinute bine sub control cu ajutorul unui tratament similar. Drojdia de bere are puterea de a regla, de asemenea, colesterolul și tensiunea, dar și glicemia, grație conținutului bogat de minerale și crom, mineral ce ajută la menținerea nivelului optim de glucoză în sânge, astfel că este musai să fie consumată de persoanele diagnosticate cu diabet.

Drojdia de bere este recomandată chiar și persoanelor care își doresc să slăbească, întrucât are un conținut bogat de vitamina B, B1, B2, B3, B5, B6 și B7. Ba mai mult, se pare că are un conținut bogat de vitamina K, astfel că reglează problemele de coagulare și întărește oasele.

Tratează anemia, întrucât drojdia de bere are un conținut bogat de fier, ce este benefic pentru organism. Ba mai mult, se pare că aceasta conține magneziu și calciu, care sunt benefice pentru persoanele care obosesc ușor.

Antidot Forte – fructe de soc

Printre ingredientele regăsite în compoziția Antidot Forte se numără fructele de soc, care sunt recunoscute pentru proprietățile benefice pe care le au asupra organismului, acestea având acțiuni laxative, vitaminizante, mineralizante, antinevralgice, antiseptice, diuretice, galactogoge.

Principalul beneficiu al fructelor de suc, care se regăsesc în compoziția Antidot Forte, este faptul că ajută la întărirea sistemului imunitar, grație conținutului bogat de vitamina C, flavonoide, antociani, precum și alți antioxidanți, ce sunt eficienți în prevenirea infecțiilor virale și bacteriene, cum ar fi tusea, răceala, gripa și amigdalita.

Fructele de soc sunt, de asemenea, benefice pentru organismul uman prin prisma faptului că au un conținut bogat de antioxidanți, astfel că sunt utile în ameliorarea și prevenirea cancerului, întrucât acești antioxidanți au proprietatea de a lupta împotriva radicalilor liberi.

Ba mai mult, fructele de soc sunt eficiente în reglarea nivelului de colesterol din sânge, având un conținut bogat de glucozide, substanțe ce ajută la menținerea acestuia în limite normale.

Se recomandă, de asemenea, pentru persoanele care vor să se mențină tineri, întrucât combat radicalii liberi și ajută la menținerea pielii radiante și tinere o perioadă de timp îndelungată.

Ajută, de asemenea, la reducerea și prevenirea afecțiunilor oculare, întrucât au un conținut bogat de vitamina A și B6, care sunt recunoscute pentru proprietatea de a preveni boli oculare, între care degenerescența maculară ori glaucomul.

Fructele de soc sunt, de asemenea, benefice pentru accelerarea tranzitului intestinal, dar și pentru eliminarea lichidelor reținute în exces în corp, precum și pentru menținerea greutății corporale în limite normale.

Pot fi utilizate ca adjuvant în afecțiuni ca gută, edeme, constipație, afecțiuni cutanate, acnee, psoriazis, intoxicații cronice, cure de slăbire ori reumatism.

Antidot Forte – Vitamina C

Nelipsită din compoziția Antidot Forte, un supliment alimentar revoluționar, ce vine în sprijinul bolnavilor de toate vârstele, vitamina C, care este recunoscută și sub denumirea de acid ascorbic, ajută la protejarea organismului împotriva deficiențelor imunitare, precum și a bolilor cardiovasculare, oculare ori chiar împotriva îmbătrânirii pielii.

Folosită pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului, vitamina C este recunoscută ca fiind utilă pentru tratarea unor afecțiuni.

Mai exact, vitamina C este un antioxidant puternic, ce previne acțiunea radicalilor liberi, astfel că previne îmbătrânirea celulară, dar și apariția unor boli cardiovasculare, a artritei și a cancerului, afecțiuni ce sunt extrem de întâlnite în ziua de astăzi.

De asemenea, vitamina C, care se regăsește în Antidot Forte, ajută la sintetizarea unor neurohormoni ca nonadrenalină, adrenalină, dopamină ce sunt produși în sistemul nervos ori în glandele suprarenale. De asemenea, vitamina C are rolul de a stimula și proteja glanda hipofiză, ce este responsabilă pentru secretarea hormonilor responsabili de sexualitate, precum și funcționarea tiroidei.

Printre beneficiile revoluționare ale vitaminei C se numără faptul că întărește sistemul imunitar, reduce simptomele apărute în urma gripelor ori a răcelilor, are efecte antioxidante, scade hipertensiunea și împiedică dilatarea vaselor de sânge, reduce efectele date de intoxicarea cu plumb, dar și riscul de apariție a cataractei și menține nivelul de energie în limite optime.

Vitamina C poate să prevină, de asemenea, apariția astmului, diabetului ori a bolilor cardiovasculare și ajută la cicatrizarea rapidă a rănilor, îmbunătățind, de asemenea, și textura pielii.

Studii de specialitate au arătat, de asemenea, că vitamina C are un rol esențial în prevenirea și lupta contra cancerului, întrucât ajută la reducerea riscului apariției aceste afecțiuni la nivelul plămânilor, a corzilor vocale, gâtului, gurii, colonului, stomacului și al esofagului. Mai mult de atât, vitamina C ajută la îmbunătățirea calității vieții bolnavilor de cancer, deoarece ajută la reducerea efectelor date de chimioterapie și radioterapie.

Persoanele diabetice ar trebui să consume Antidot Forte, care este o sursă excelentă de vitamina C, întrucât reglează nivelul de insulină și glucoză, precum și zahărul din sânge. Ba mai mult, oboseala și slăbiciunea constantă pot fi tratate cu ajutorul Antidot Forte, întrucât îi va oferi organismului aportul de vitamina C de care are nevoie. Ba mai mult, poate combate durerile musculare, articulare, precum și apariția problemelor respiratorii, a febrei și a convulsiilor.

Antidot Forte – Calendula

Originare din zona mediteraneană, Calendula officinalis ori gălbenele sunt recunoscute pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului uman, florile de gălbenele se regăsesc în compoziția acestui remediu sută la sută naturist – Antidot Forte.

Cu un conținut bogat de flavonoide, carotenoizi, vitamina C, uleiuri eterice, dar și substanțe amare, saponine triterpenice, rășini și mucilagii, gălbenele au acțiune antiinflamatoare, decongestivă, antiseptică, imunostimulentă și cicatrizantă. Ba mai mult, ajută la vindecarea și regenerarea țesuturilor, precum și la reglarea ciclurilor menstruale și a funcțiilor biliare.

Gălbenele ajută, de asemenea, la întărirea organismului de a lupta împotriva infecțiilor, grație proprietăților antiinflamatoare, antiseptice și antibacteriene.

Sunt recomandate, de asemenea, pentru combaterea anemiei și, ba mai mult, au proprietăți anticanceroase, grație proprietăților antitumarale. De asemenea, au puterea de a trata alergii, exzeme, acnee și urticarie, precum și astm.

Conform specialiștilor în medicină naturopată, gălbenelele pot fi utilizate pentru a trata boli gastrice, candidoză ori afecțiuni genitale, dar și tratează arsuri și degerături ori migrene.

Ulcerul peptic și gastrita sunt afecțiuni gastro-intestinale, ce pot fi ameliorate cu ajutorul Antidot Forte, grație conținutului de gălbenele, ce calmează arsurile stomacale și, de asemenea, previn apariția acestor afecțiuni. Ba mai mult, au efecte antispastice, fapt pentru care pot regla crampele abdominale și durerile menstruale.

Gălbenelele ajută, de asemenea, la menținerea igienei în cavitatea bucală, prin faptul că are proprietăți antiinflamatorii, cicatrizante, antimicrobiene și antiseptice. Chiar și furunculii pot fi tratați cu ajutorul gălbenelelor.

Antidot Forte – Usturoi negru

Printre ingredientele ce se regăsesc în compoziția Antidot Forte, acest supliment alimentar ce vine în sprijinul bolnavilor ajutându-i să-și întărească sistemul imunitar și să trateze numeroase afecțiuni se numără usturoiul negru, care este recunoscut pentru proprietățile benefice pe care le are asupra sănătății.

Obținut prin fermentarea timp de o lună de zile în condiții controlate de temperatură și de uminitate, usturoiul negru are proprietăți benefice pentru sănătate, fiind recomandat pentru a trata infecțiile din organism, întrucât are efecte antimicrobiene, antibiotice și antimicotice.

Ba mai mult, studii de specialitate realizate de oamenii de știință au arătat că ustoroiul negru te poate proteja de cancer și poate reduce și colesterolul rău din organism, întrucât are un conținut bogat de S-alicissteină, derivat de aminoacid, ce reduce riscul de apariție a cancerului.

Cu un conținut dublu de antioxidanți față de usturoiul clasic, usturoiul negru are un conținut bogat de zaharuri naturale și aminoacizi și este unul dintre cele mai puternice antivirale.

Ba mai mult, conform experților în medicină naturopată, usturoiul negru ajută la prevenirea apariția bolilor cardiovasculare, reglează tranzitul intestinal facilitând astfel digestia.

Usturoiul negru conține 18 dintre cei 20 de aminoacizi care există și dintre cei esențiali în are pe toți, motiv pentru care nu doar că ajută la cicatrizarea rapidă a rănilor și întărește sistemul osos, dar previne apariția unor tipuri de cancer, între care de stomac, esofag, pancreas, de sân și ajută la reglarea tensiunii arteriale.

Usturoiul negru este considerat un tratament excelent pentru tuse și răceală și este indicat pentru a reduce riscul de infecții respiratorii superioare. De asemenea, are efecte antimicrobiene, antibiotice și antimicotice, fapt pentru care poate lupta cu infecțiile din organism întărindu-l.

Ba mai mult, un studiu realizat în cadrul Iowa Women’s Health Study a arătat că usturoiul negru reduce riscul de apariție a cancerului de colon și este un aliat de nădejde în menținerea sănătății inimii și sistemului cardiovascular.

Antidot Forte – Astragalus

Unul dintre cele mai importante ingrediente din compoziția Antidot Forte este, fără doar și poate, Astragalus sau Astragalus membranaceus, așa cum este denumit de către oamenii de știință.

Folosit încă din cele mai vechi timpuri în medicina tradițională chinezească, întrucât are numeroase ingrediente ce ajută la menținerea sănătății organismului uman, Astragalus este o sursă excelentă de saponine, flavonoide, polizaharide, fitosteroli și aminoacizi.

Astragalus are proprietatea de a ameliora funcția renală, are acțiune diuretică moderată, dar mai ales antihipertensivă, respiratorie tisulară, precum și de recuperare după hemoragii, mai ales după naștere.

Ba mai mult, este recomandat pentru a întări sistemul imunitar, precum și pentru a combate răceala și infecțiile virale. Este recomandat chiar și pacienților cardiaci ori celor lipsiți de energie.

Având un conținut bogat de polizaharide, asparagină, fitosteroli, colină, betaină și acid linoleic, Astragalus ajută organismul împotriva diverșilor factori de stres, inclusiv stres fizic, mental ori emoțional și poate fi utilizat și pentru a reduce tensiunea sangvină, pentru protejarea ficatului și ameliorarea diabetului.

Astragalus este o sursă excelentă de antioxidanți, astfel că este eficient în cazul persoanelor care suferă de forme severe de afecțiuni cardiace, ameliorând simptomele acestora, reducând nivelul de colesterol din sânge, dar și la îmbunătățirea funcționării inimii.

Antidot Forte – Gheara-mâței

Recunoscută pentru proprietățile benefice pe care le are asupra organismului uman, gheara-mâței sau Uncaria guianensis, așa cum este denumirea științifică, face parte dintre ingredientele regăsite în Antidot Forte, acest supliment alimentar ce este benefic pentru întărirea sistemului imunitar.

Având un conținut bogat de compuși activi, între care alcaloizi oxindolici, proantocianidine, glicozide, polifenoli, tanini ori steroli, această plantă are proprietăți antibacteriene și antivirale. Mai exact, conform experților în medicină naturopată ajută la stimularea funcției sistemului imunitar, tratează dizenteria, diareea, dar și sindromul de oboseală cronică. Ba mai mult, poate trata și anumite forme de cancer, iar unele studii de specialitate au arătat că în viitorul apropiat, gheara mâței ar putea fi folosit pentru ameliorarea maladiei SIDA.

Gheara-mâţei, care se regăsește în Antidot forte, este eficientă în tratamentul alergiilor (astm) şi al afecţiunilor inflamatorii (artrită, reumatismul,ulcerul gastric, bolile inflamatorii cutanate şi inflamaţiile tractului genito-urinar cronice).

Ba mai mult, conform specialiștilor în medicină naturopată, gheara-mâței poate fi folosită pentru ameliorarea unor tumori, artrite, burșite, gută, fibroame, astm, febră, alergii, scleroze multiple, ulcerații, oboseală cronică și depresie, dar și candidoză, hemoroizi, afecțiuni ale prostatei, diabet, precum și hipoglicemie, sindrom premenstrual, probleme circulatorii și multiple infecții virale și bacteriene.

Evident, gheara-mâșei ajută la întărirea sistemului imunitar și este o sursă excelentă de antioxidanți, fapt pentru care ajută la eliminarea efectelor nocive date de radicalii liberi.

Antidot Forte – Piper negru

Nelipsit din compoziția Antidot Forte este piperul negru, ale cărui proprietăți benefice pentru sănătate sunt cunoscute încă din cele mai vechi timpuri.

Mai exact, piperul negru are proprietatea de a stimula papilele gustative astfel că transmite semnale stomacului pentru creșterea cantității de acid clorhidric secretate, ceea ce duce, implicit, la îmbunătățirea digestiei. Ba mai mult, piperul negru previne formarea de gaze intestinale, ce apare în urma creșterii producției de acid clorhidric din stomac.

Evident, piperul negru este o sursă excelentă de antioxidanți, astfel că elimină efectele nocive apărute din cauza radicalilor liberi. Are, de asemenea, proprietăți antiinflamatorii și antibacteriene și ajută la descompunerea celulelor de grăsime, motiv pentru care ajută la menținerea sănătății siluetei.

Piperul negru conține, printre altele, potasiu, mangan, vitamina K și C, dar și calciu fier, cupru, fibre, crom, motiv pentru care îți poate îmbunătăți starea de sănătate.

Studii de specialitate au arătat că piperul negru poate fi benefic pentru piele, în sensul că poate vindeca vitiligo, o maladie ce se manifestă prin depigmentarea unor porțiuni din piele, făcându-le albe rozalii. Ba mai mult, piperina ajută la protejarea pielii de efectele nocive ale expunerii în exces la radiațiilor ultraviolete.

Ba mai mult, piperul negru accelerează arderile metabolice, fapt pentru care ajută la pierderea în greutate grație dizolvării celulelor grase.

Conform experților în medicină naturopată, piperul este o sursă excelentă de antioxidanți, fapt pentru care poate preveni cancerul, boli cardiovasculare și afecțiuni ale ficatului, prin faptul că poate reduce ori chiar stopa efectele nocive date de radicalii liberi.

Ba mai mult, ajută organismul să prevină apariția unor afecțiuni ca otită și cangrene și, mai mult de atât, de-a lungul timpului, în medicina ayrvedice, și-a dovedit eficiența în tratarea unor afecțiuni ca hernie, răgușeală ori în prevenirea efectelor date de înțepăturile de insecte.

Antidot Forte – Cimbru

Antidot Forte, acest remediu naturist sută la sută, ce vine în ajutorul persoanelor care au nevoie de întărirea sistemului imunitar, conține și cimbru, care are un conținut bogat de uleiuri volatile, între care carvacol, linalol, pinen, burneol, timol, dar și taninuri, substanțe amare, săruri minerale și mucilagiile.

Conform experților în medicină naturopată, cimbrul este un antiseptic natural, și, de asemenea, are acțiune de calmare a tusei, diuretică, analgezică și este chiar un tonic capilar.

De asemenea, unul dintre cele mai importante proprietăți ale cimbrului este faptul că previne apariția bolilor de inimă, care apar în urma inflamației cronice. Ba mai mult, are proprietăți antioxidante și antiiflamatorii, fapt pentru care previn apariția bolilor cardiovasculare.

Ba mai mult, poate combate bacterii, grație proprietăților pe care le stopa dezvoltarea rezistenției în fața antibioticelor. Poate fi folosit, de asemenea, pentru tratarea durerilor de stomac, diaree, artrită, precum și infecții ale gâtului.

Cimbrul poate preveni, de asemenea, acneea, întrucât are proprietăți antibacteriene și nu produce reacții alergice. În plus, cimbrul este o sursă de vitamina K, calciu , fier și mangan, ce sunt esențiale pentru menținerea sănătății oaselor.

Ba mai mult, cimbrul combate carența de fier, ceea ce duce, implicit, la tratarea oboselii cronice. De asemenea, are proprietăți antifungice, fapt pentru care este utilizat chiar și pentru tratarea răcelii, tusei și febrei, precum și a unor ciuperci.

Oboseala, surmenajul, bronșita cronică și tusea, precum și tulburările digestive sunt afecțiuni ce pot fi tratate cu ajutorul cimbrului, întrucât are un conținut bogat de vitamine și minerale, esențiale pentru întărirea sistemului imunitar.

Cimbrul conține, de asemenea, acizi grași, flavonoizi și alte substanțe amare, fiind recomandat de specialiști pentru acțiunea antiseptică, diuretică, antitusivă, ori vermifugă.

Lipsa poftei de mâncare, insomniile și apatia pot fi tratate cu ajutorul Antidot Forte, ce este o sursă excelentă de cimbru, unul dintre ingredientele sută la sută naturiste, regăsite în compoziția acestuia.

Antidot Forte – Propolis

Un alt ingredient ce se regăsește în compoziția Antidot Forte este, fără doar și poate, propolisul, care este recunoscut pentru proprietățile benefice și folosit în scopuri terapeutice încă din cele mai vechi timpuri.

Considerat cel mai puternic medicament antiinfecțios, propolisul, care este o substanță preparată de albine din rășina culeasă de pe mugurii şi ramurile tinere de cireș, vișin, plop, mesteacăn, brad, molid, arin, la care adaugă ceară și secreții proprii, este un aliat de nădejde în lupta cu răceala și gripa, grație proprietăților antioxidante, antifungice și antibacteriene. Are, de asemenea, efecte antivirale, antiinflamatoare, astfel că stimulează formarea de anticorpi, ceea ce duce, implicit, la întărirea sistemului imunitar.

De asemenea, printre proprietățile propolisului se numără faptul că are acțiune analgezică, antiinflamatoare, antimicrobiană, anestezică și cicatrizantă. Conform experților în medicină naturopată, propolisul și-a dovedit puterea de a trata afecțiuni ca tuse, bronșită, pneumonie, faringită, sinuzită, gastrită și ulcer de stomac, precum și colită, enterocolită.

Studii de specialitate au arătat, de asemenea, că propolisul poate distruge 21 de bacterii, nouă specii de ciuperci parazite și alte 30 de tipuri de virusuri și, mai mult de atât, se pare că propolisul acționează eficient împotriva bacteriilor dăunătoare, fără a le distruge pe cele bune, cum se întâmplă cu antibioticele obișnuite.

Propolisul este un aliat de nădejde în lupta cu răceala și poate trata și durerile în gât, grație proprietăților antibacteriene și antiinflamatoare. Poate preveni și trata afecțiuni ca laringită, faringită și amigdalită.

Studii de specialitate au arătat că popolisul este recomandat pentru a trata ulcerele și gastritele, întrucât este unul dintre cele mai eficiente antibiotice naturale. Mai mult de atât, reglează secreția sucului gastric și ajută la cicatrizarea leziunilor mucoasei stomacale.

Propolisul poate ajuta, de asemenea, la vindecarea arsurilor, întrucât stimulează refacerea afectate și, mai mult de atât, accelerează procesul de regenerare a celulelor sănătoase. Ba mai mult, în cazul arsurilor, propolisul are un efect dezinfectant, reparator și anestezic.

Otita și herpesul sunt afecțiuni ce pot fi vindecate cu ajutorul propolisului, totul datorită proprietăților antimicrobiene, analgezice, antiinflamatoare și cicatrizante.

Go top